Homebrew-Connection.org

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Author Topic: AutoGG 0.8: the RGH/Jtag AiO program is updated  (Read 10421 times)

Razkar

  • *
  • Karma: 14
  • Offline Offline
  • Posts: 166
    • View Profile
AutoGG 0.8: the RGH/Jtag AiO program is updated
« on: 19 October 2012 à 18:13:11 »

The spanish developer BlaKCat release today a new version of his All In One (Nandpro/xebuild/build.py...) glitch/Jtag app : AutoGG, now in version 0.8

Here is the full changelog
Quote
- Dash 16197.
- Xebuild 1.05
- DashLaunch 3.03
- New way USB-Flasher to get Nand and Cpukey without LAN.
- Patched NandXell with new option to get Nand Data and Keys to USB. Lan Xell Debug Log without Com Monitor.

Credits
Quote
Xell Relodaded&LibXenon Team.
Xebuild Team.
c0z - DashLaunch




« Last Edit: 19 October 2012 à 18:15:44 by Razkar »
Logged

Shamack7

Re: AutoGG 0.8: the RGH/Jtag AiO program is updated
« Reply #1 on: 20 October 2012 à 20:03:57 »

Please help me hoy can i do the rgh in dash 15574 Xbox 360 elite
Logged

Swizzy

  • *
  • Karma: 36
  • Offline Offline
  • Posts: 303
  • I'm Swizzy, you are?
    • View Profile
Re: AutoGG 0.8: the RGH/Jtag AiO program is updated
« Reply #2 on: 20 October 2012 à 20:05:34 »

Please help me hoy can i do the rgh in dash 15574 Xbox 360 elite

You cannot install RGH on a console with 15574 at this time...
Logged
Be sure to follow the Rules and if you need it, follow this guide for the BB Codes Search before posting new topics!

khronos

  • HC Beginner
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: AutoGG 0.8: the RGH/Jtag AiO program is updated
« Reply #3 on: 20 October 2012 à 21:05:12 »

I always get the following error when I execute the Autogg.exe.
I have never been able to run the program...

Code: [Select]
---------------------------
Error en proceso
---------------------------
Ha habido un error.Lee el fichero '\AutoGG_0.8\common\dist\main.exe.log' para mas informacion
---------------------------
ΟΚ   
---------------------------

The main.exe.log file contains the following lines:

Code: [Select]
Traceback (most recent call last):
  File "main.py", line 23, in <module>
  File "main.py", line 19, in main
  File "wx\_core.pyo", line 7981, in __init__
  File "wx\_core.pyo", line 7555, in _BootstrapApp
  File "main.py", line 13, in OnInit
  File "main1.pyo", line 354, in create
  File "main1.pyo", line 715, in __init__
  File "main1.pyo", line 1704, in _init_ctrls
  File "wx\_controls.pyo", line 87, in __init__
  File "encodings\cp1253.pyo", line 15, in decode
UnicodeDecodeError: 'charmap' codec can't decode byte 0xaa in position 9: character maps to <undefined>

Please can you solve this problem?
Has anything to do with my system language?
I have Windows7 Ultimate x86 installed with Greek Language for system and regional settings.
Logged

Swizzy

  • *
  • Karma: 36
  • Offline Offline
  • Posts: 303
  • I'm Swizzy, you are?
    • View Profile
Re: AutoGG 0.8: the RGH/Jtag AiO program is updated
« Reply #4 on: 20 October 2012 à 21:34:50 »

Blakcat say: You need to redownload it, he had some problems earlier today, now it works :)
Logged
Be sure to follow the Rules and if you need it, follow this guide for the BB Codes Search before posting new topics!

khronos

  • HC Beginner
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: AutoGG 0.8: the RGH/Jtag AiO program is updated
« Reply #5 on: 20 October 2012 à 22:59:47 »

Ok! I just redownloaded,
rerun,
same error message, same log...

Code: [Select]
---------------------------
Error en proceso
---------------------------
Ha habido un error.Lee el fichero '\AutoGG 0.8\common\dist\main.exe.log' para mas informacion
---------------------------
ΟΚ   
---------------------------

Code: [Select]
Traceback (most recent call last):
  File "main.py", line 23, in <module>
  File "main.py", line 19, in main
  File "wx\_core.pyo", line 7981, in __init__
  File "wx\_core.pyo", line 7555, in _BootstrapApp
  File "main.py", line 13, in OnInit
  File "main1.pyo", line 354, in create
  File "main1.pyo", line 715, in __init__
  File "main1.pyo", line 1704, in _init_ctrls
  File "wx\_controls.pyo", line 87, in __init__
  File "encodings\cp1253.pyo", line 15, in decode
UnicodeDecodeError: 'charmap' codec can't decode byte 0xaa in position 9: character maps to <undefined>

I think it has something to do with encodings and codepage cp1253.pyo.
I do not know much about python programming language so I might be mistaken...
« Last Edit: 20 October 2012 à 23:03:00 by khronos »
Logged

khronos

  • HC Beginner
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: AutoGG 0.8: the RGH/Jtag AiO program is updated
« Reply #6 on: 21 October 2012 à 12:31:46 »

From what I have find out its something to do with the encoding of a file.
Here someone has a similar problem
http://python.6.n6.nabble.com/UnicodeDecodeError-charmap-codec-can-t-decode-byte-0x9d-in-position-10442-character-maps-to-lt-undef-td1526025.html

Please can you ask Blakcat to change the codepage he is using to utf8 instead of cp1253?

That seems to solve my problem and probably for others as well that use filenames on there native language with special characters.
Logged

khronos

  • HC Beginner
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: AutoGG 0.8: the RGH/Jtag AiO program is updated
« Reply #7 on: 21 October 2012 à 12:41:04 »

Another way it would be to copy the utf8.pyo to cp1253.pyo inside AutoGG.exe.

I can open AytoGG.exe with 7zip and extract it just fine.
Then I can copy the utf8.pyo over cp1253.pyo but I do not know how to create the AutoGG.exe again in order to test if this actualy works...
Logged

Swizzy

  • *
  • Karma: 36
  • Offline Offline
  • Posts: 303
  • I'm Swizzy, you are?
    • View Profile
Re: AutoGG 0.8: the RGH/Jtag AiO program is updated
« Reply #8 on: 21 October 2012 à 21:06:52 »

I've forwarded your request to blakcat, we'll see what he does with it :)
Logged
Be sure to follow the Rules and if you need it, follow this guide for the BB Codes Search before posting new topics!

blakcat

  • *
  • Karma: 3
  • Offline Offline
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: AutoGG 0.8: the RGH/Jtag AiO program is updated
« Reply #9 on: 27 October 2012 à 20:41:16 »

try 0.8.1 , i have used utf8 to encode
Logged

TriloBlitz

  • HC Beginner
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: AutoGG 0.8: the RGH/Jtag AiO program is updated
« Reply #10 on: 02 January 2013 à 06:42:29 »

Hi! I did everything according to the wizard. Created the USB with raw flash, started the xbox with the eject button, it started the update, finished all the blocks and then I powered it off as requested. When I powered it on again, no signs of intelligent life from the console... Why?
Logged

Razkar

  • *
  • Karma: 14
  • Offline Offline
  • Posts: 166
    • View Profile
Re: AutoGG 0.8: the RGH/Jtag AiO program is updated
« Reply #11 on: 02 January 2013 à 11:52:17 »

Can be a lot of stuff
Bad flash, bad image build, bad block ....
You still have xell?
when you press power, it's a black screen or the console don't  start (green light on the power button)
« Last Edit: 02 January 2013 à 11:54:05 by Razkar »
Logged

Swizzy

  • *
  • Karma: 36
  • Offline Offline
  • Posts: 303
  • I'm Swizzy, you are?
    • View Profile
Re: AutoGG 0.8: the RGH/Jtag AiO program is updated
« Reply #12 on: 02 January 2013 à 21:53:07 »

Hi! I did everything according to the wizard. Created the USB with raw flash, started the xbox with the eject button, it started the update, finished all the blocks and then I powered it off as requested. When I powered it on again, no signs of intelligent life from the console... Why?

Reply to the questions razkar have, if you need a better explanation:

What happens when you power your console with the Eject button? (does it start Xell? [yes/no])
What settings did you change (if any) in AutoGG before building your image?
Have you unplugged your power cable from the console any? (try if you haven't)
What type of hack do you have? (JTAG, RGH or RGH 2.0) if you don't know, can you upload a dump from your console?
Logged
Be sure to follow the Rules and if you need it, follow this guide for the BB Codes Search before posting new topics!
Pages: [1]   Go to Top